View Single Post
Old 09-01-2004, 00:26   #7 (permalink)
Zeeker!
Registered User

Zeeker!'s Avatar

Carcalete asa si asa.Il am acum pe birou de la cineva si am jucat primele 2 nivele.Cred ca daca se mai straduiau putin iesea un rpg dragut.Asa parca nu merge...tocmai cand ma bucuram ca i-am cumparat necromancerului meu suparat un orb of power si o palarie cu aripi de liliac super adevarata trebuie sa abandonez partea rpg si sa incep sa construiesc tarani.De ce?Npc-urile stau pe margine si nu intra in echipa de eroi ce ar putea sa faca praf si pulbere goblinsii pe care trebuie sa ii dobor cu recrutii : pierdere de timp,complicatie inutila.Sa spunem ca SpellForce : The Order Of Down intra la categoria "jocuri experiment".Trebuie sa vada si altii ce nu trebuie sa faca.Ah da sa nu uit,Chaser e un alt joc de categoria a 2-a de la JoWooD.
Hmm cam asta este parerea mea rauvoitoare mai joc sa vad ce mai scoate JoWooD-ul din el,sper ca nu devin un pesimist blazat

Ah da e o faza interesanta cu soldatii care odata ajunsi pe rosu cu viata incep sa isi taraie picioarele.Aveam la un moment dat un tip cu arbaleta care se tara mereu in urma armatei principale si era asa de bolnav ca nici nu mai ajungea sa traga o data...

Last edited by Zeeker!; 09-01-2004 at 02:26..

Zeeker! is offline    Reply With Quote