View Single Post
Old 21-01-2004, 00:11   #116 (permalink)
fun
Strange Space Adventurer & Traveler

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
Nu am reclamat eu si nu am deschis eu polemica
Eu incercam sa ii vind doar lui respectivele produse, citeste atent replay-ul anterior !!!
Nu e vorba de criticat produsele pentru ca daca ma iau dupa cele spuse de tine inseamna ca mi le critic implicit si pe ale mele!
Am deschis un thread inaintea lui Zeeker cu vinzare de reviste in care nu am introdus spre vinzare revistele in discutie.

Iar cind cineva intr-un thread imi critica pretul sau eventual produsele nu fac reclamatii, si uita-te mai atent in mai multe thread-uri si o sa vezi citi vind aceleasi sau alte produse in thread-ul respectiv !!!!
Si daca ai fi fost si mai atent ai fi vazut ca nu am criticat produsele ci modul de prezentare.

Si nu rid in nas nimanui dar cind cineva ma reclama sau ma ataca aiurea e normal sa reactionez , REPET E O TARA LIBERA, dar nu inteleg cum nu ai priceput din thread-ul anterior, eu cred ca am explicat clar , dar se pare ca nu suficient pentru unii !!!

Si-a luat Zeeker avocat or what?

Daca cineva are sa imi spuna ceva cred ca el e singurul in masura sa o faca si asa era mai bine de la inceput, nu sa ajungem pe condica pentru nimic.

fun is offline    Send Message via Google Talk to fun Reply With Quote