| Mare e gradina Domnului...
Tin de la inceput sa spun ca nu o sa mai adaug nici un post vis-a-vis de reclamatia "numitului Zeeker" .
Din punctul meu de vedere am lamurit problema intr-un post anterior, asa ca nu mai vad nici un motiv pentru care sa ma las tirit intr-un scandal bazat pe nimic, intr-un scandal care nu aduce nimic bun pentru nimeni si care deja frizeaza absurdul si ridicolul. Deci indiferent cum as fi provocat sau ce injurii vor fi postate ulterior nu o sa le mai replic nimic.
Dar acum as vrea sa raspund.
Domule Zeeker, pentru un intelectual cu pretentii asa cum te pretinzi a fi, mi se pare degradant sa incerc sa manipulez lumea prin patetism,fabulatii si linguseli - "ruda sarmanului Ion ajunge la groapa comuna, mania celor in drept, povestea lui tragica"
Si by the way nu se numeste Facultatea de Stiite Economice ci ACADEMIA DE STIINTE ECONOMICE, asa ca am oarece dubii ca tu ai studiat ceva pe-acolo, poate pe studentele de la ASE.
Deci intr-o economie de piata exista cerere si oferta, implicit publicitate. Sa inteleg ca tu esti adeptul monopolui, o singura companie are voie sa vinda produse, daca mai apare o alta firma si ofera un produs similar inseamna ca e ilegal, nu ?
Tu , crezind ca nu traiesti intr-o tara libera si fiindca ai vazut ca am fost singurul care am avut curajul sa iti dau replica ai casunat pe mine, desi din cite se observa au fost si alte persoane care au pus un pret pe aceleasi "odoare" de reviste.
Cit despre "atragatorul" tau tiltu al mesajului publicitar nu pot sa spun decit ca e un fel de "Super Oferta", cosmetizata.
Iar ce ai scris in continuare tine de domeniul prozei absurde.
Sincer nu mi-a venit sa cred cind am citit, INCREDIBIL !! : "iti pierzi increderea in internet, poveste tragica,groapa comuna, ti-am furat sutele de clienti " escapadele nocturne in cartierele rau famate ale orasului, asta e tare de tot !!! dar deja ai mers cam prea departe cu aprecierile legate de viata mea personala!!! A, dar scuze, am uitat, dupa cum spuneai nu sintem intr-o tara libera! Dar ma intreb intr-o tara guvernata de legi nu poti fi tras la raspundere pentru calomnie si imixtiune in viata privata ????
Vad ca amesteci realitatea cu fictiunea : ori sint doi forumisti ipotetici - sarmanul "dIONis" - pardon ION si inca unul, ori sint Zeeker si Fun, nu Ion si fun, ca nu prea se potriveste.
Eu zic ca e mai sanatos sa termini cu fabulatiile astea.
De-acum inainte poti scrie ce vrei, eu am lucruri mai bune de facut decit sa imi pierd timpul intr-o polemica sterila.
Si mii de scuze dar nu mai pot sta, deja e noapte si trebuie sa imi incep "escapadele nocturne in celebrele cartiere rau famate", dar nu pot sa plec totusi inainte de a vorbi la telefon cu vreo duzina din clientii pe care ti-am furat!
Last edited by fun; 21-01-2004 at 03:09..
|