View Single Post
Old 28-01-2004, 22:42   #18 (permalink)
Dead Ghost

Dead Ghost's Avatar

Il am si eu si cu unele setari, am reusit sa pun rezolutia in 1024 si sa scot niste stats care apareau pe juma' de ecran. La mine toate nivelurile merg (3 la numar, in 2 variante, una cu niste boti care te umfla de la un km si alta fara). Detaliile grafice cred ca sunt undeva pe la mediu, pt. ca am vazut poze oficiale din el, care arata muuult mai bine. Dar chiar si cu grafica asta, arata FOARTE bine si , mai ales, merge cu 40-50 de fps, asta pe un ti4200. Plus ca nivelurile sunt IMENSE, si are (chiar si alpha cum e) o atmosfera f. misto.
Ca si alpha nu se merita sa-l iei decat daca vrei sa vezi cu ochii tai grafica si sa te misti pe acolo. In rest nu e altceva de facut. A, si armele sunt superbe (mai ales aia cu un "ozn" deasupra .

Oricum jocul are un engine excelent, grafica f. buna, indraznesc sa spun ca si sunet...Asta se poate vedea din alpha. In rest sa vedem gameplay-ul cum o sa fie. Ma rog sa nu o dea in bara, nu de altceva, dar ar fi mare pacat de engineul asta sa fie irosit asa.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote