View Single Post
Old 31-01-2004, 21:47   #21 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

OK intrucat mai sint cateva ore pina la 1 februarie cu toate ca mi-am promis ca nu voi discuta uite ca o fac!
In primul rint multam fain celor care m-au sustinut(de fapt cei care au inteles ca trebuie sa existe cat de cat o ordine in posturi o fi ea o piatza virtuala dar toate produsele au un pret!) In al doilea rind multumesc SORIN147 si COBRA pentru explicatiiiiiiiiile date! E si acum in al treilearind ->Paulic a venit si randul tau....am stat si am citit cu foarte mare atentie posturile tale....vad ca efectiv ai greutati in intelegerea unor lucruri plus ca nu reusesti sa te faci inteles.Inainte de a jigni pe cineva(chestia cu COBRA-penibila rau tare) si mai ales inainte de a aduce acuze ca ...cenzurez sau etc(asta vad ca ai avut directia fixata catre mine) trebuie sa iti aduc aminte de o chestie spusa de cineva care spunea mai in gluma mai in serios ca daca Nu iti place filmul nu te duce numai de dragul de a fi in sala
Vad ca incerci sa ma acuzi ca tratez VANZATORII ca o categorie inferioara! Nimic mai fals...incerc in limita timpului liber pe care il am sa ajut pe toata lumea cu un link cu o poza cu o recomandare (acolo unde stiu despre ce e vorba si mai ales daca cunosc utilitatea si functyionarea produsului) In acelasi timp ajut si pe cineva care doreste sa cumpere ceva sa se descurce in multitudinea de anunturi! Uneori reusesc ...alteori nu si aici poate pot fi atacat...dar sa fiu acuzat ca tratez vanzatorii ca ceva inferior ...nu cred...e chiar puerila explicatia ta! Incearca sa respiri sa te plimbi pe afara ...aerul rece face minuni uneori si la revenire cind vei citi ce urmeaza sa intelegi ca astea vor fi regulile!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote