01. Citeste te rog cu atentie acest topic:
http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=50753
Acorda o mare atentie si la DATA la care sint cele 3 posturi de acolo!
02. Daca ai inteles ca inca din
19-04-2002, 14:28 MIRcea incerca sa faca un gest de buna crestere...adica cat de cat sa intelegi ca trebuie sa ai cit mai "citetz" un anunt si nu trebuie sa fie un anuntz gen "enigma" Ce dorea el atunci...2(DOUA) lucruri si anume un titlu cat de cat edificator(asta pentru cei de pe dialup care trebuie sa deschida fel de fel de topicuri sa vada ce se ascuynde in spatele "OFERTA UNICA/EXCEPTIONALA/ETC" Si bineinteles un lucru normal ....afisarea unui pret estimativ(asta ca sa-si estimeze virtualul cumparator care va fi bugetul trebuincios) E ca o gospodina care spune imi trebuie xxxlei pentru aia ,xxxx lei pentru ailalta si xxxxxxlei pentru chestia aia
03. Ca se respecta sau nu rugamintea lui MIRcea sau nu se poate vedea ca a trebuit inca un asemenea anunt
15-09-2002, 07:26 de data asta autor fiind subsemnatul in care trageam un semnal de alarma ca sint useri care nu respecta anumite regului de "piatza" sa le spunem

Si atunci ce am facut ? Am hotarit sa intervin ! Cum am facut? Simplu ! Am preferat sa nu mai merg la crisma cu amicii sa stau cat se poate de mult pe forum si sa citesc post cu post fiecare anunt aparut. Citeam incercam sa inteleg ce se doreste in acel topic si modificam in consecintza dupa caz titlul. Dupa 2 saptamani in care crede-ma am avut restantze mari la somn am reusit cat de cat sa aduc aria la nivelul pe care trebuie sa il aiba....intrai si vedeai din prima care sint anunturile de vanzare si care sint cele de cumparare(ASTA ESTE SI MOTIVUL PENTRU CARE CER CA "cuvintul cheie" SA FIE LA INCEPUT scris cu LITERE MARI) plus ca fiind pe dialup stiai din prima ce anunturi trebuie sa deschizi ....era specificat din titlu ce se vinde/cumpara/schimba in interior....am mai slabit cureaua ...aveam si servici ...plus ca efectiv anumite probleme de sanatatenu imi dadeau pace! Ce am vazut dupa 1 luna? O parte din useri au inteles ca ce doream eu sa fie respectat le usureaza lor "munca" adica incepe sa se miste ceva...se vind mai repede anumite chestii ....negocierile se fac in timp util si convenabul...etc si etc Asta era partea cea buna...pe de alta parte mai erau anumiti useri care efectiv ....ori din neglijentza(erau batrini pe forum si nu prea erau atenti la noile reguli aparute) ...ori din nestiinta(erau proaspat aparuti in comunitatea COMPUTERGAMES) nu prea respectau chestiile...la inceput am modificat de cate ori puteam si aveam si ceva timp...apoi am incercat sa aplic si reguli un pic mai dure...inchideam posturi care nu aveau pret ...etc si etc Toate astea in sperantza ca poate se intelege ca TREBUIE RESPECTATE ANUMITE CHESTII MINIME! Dar in zadar uneori ...unii se incapatinau sa posteze asa cum au facut-o poate pe alt site / forum

Incepeau sa apara conflicte ,discutii aprinse ca ...acolo e mai iefticn...ca pe "bursa" e asa si pe dincolo,etc ...fel de fel de chestii care nu trebuiau normal sa apara!Plus ca unii chiar au mers mai departe si au incercat chiar sa se apuce serios de TZEPE (vezi condica de reclamatii

) In calitate de MODERATOR trebuia sa gasesc o sulutie pentru eliminarea tuturor acestor chestii si asta trebuia aleasa repede si de data asta solutia sa fie radicala....mai ales ca incepeau sarbatorile si numarul vizitatorilor grestea de la zi la zi uneori chiar se dubla! Au aparut o serie destul de numeroasa de noi useri care erau veniti din alte "zari" si care nu prea au inteles ca aici e COMPUTERGAMES deci urgentza aplicarii unei reguli devenise "COD ONE" sarbatorile si tot ce tine de luna decembrie....normal ca au ridicat stresul meu la cote destul de ridicate si atunci am hotarit asa nu se mai poate ! La mine in curte e un ghiveci nu gasesc niciodata ceva daca ma grabesc si daca trimit un amic de pe dial up sigur ma injura pentru recomandarea : "Go to COMPUTERGAMES/Publicitate si sigur gasesti ce vrei" asa am ajuns sa stau si sa ma gindesc la un regulament intern al acestui loc.