View Single Post
Old 31-01-2004, 23:01   #24 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

04. Si uite incat incet cum am ajuns sa-mi trec gindurile pe hartie sa fac fel de fel de combinatii ,fel de fel de adaugari si stersaturi...incercam sa gasesc un punct care nu era atins si iata cum incet incet adun 21 de reguli care trebuie respectate...Mama da multe mai sint ...multe si plicticos de urmarit ...si ca orice regulament stufos ....intotdeauna vor fi posibiliatati de evitare. Incep sa elimin cate una cate alta pina ajung la o forma mai linistita..7 buc...nicioadata nu mi-a placut ca cineva sa-mi controleze gandurile asa ca mai tai una...ajung la 6buc reguli...insa 2 din ele cu sigurantza vor stirni proteste si atunci incerc sa privesc putin detasat lucrurile! Pentru asta trag o fuga in piatza...sa ma uit ce au taranii acolo la vinzare si de ce la ei se poate si la mine nu...asa ca mai elimin cate ceva si ajung pe 22-01-2004, 12:25 la 4(PATRU) reguli mari si late!
-TITLUL
-PRETUL
-DETALII EXACTE
-MODALITATEA DE CONTACT
Dupa cum se vede presupun ca sint clare care sint cerintele OBLIGATORII de a EXISTA un anunt pe aceasta arie.Poate nu se intelege de ce! Voi incerca sa raspund (asta daca si netul ma lasa a picat de 3 ori pina acum)
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote