Asa cum am promis incerc sa explic necesitatea respectarii celor 4(PATRU) reguli
-TITLUL (trebuie sa contina VAND/CUMPAR/SCHIMB/etc in fata subiectului)
Asta pentru simplu fapt de asezare mai bine in pagina a postului respectiv si pentru a da posibilitatea selectarii anunturilor fara a face surf printre posturi. Am rugamintea ca cuvintele cheie sa fie scrise cu litere de tipar
Adica asa -->
VAND:Placa baza xx si nu
vand
laca baza xx -PRETUL (estimativ/negociabil/fix/etc)
Asta pentru ca asa este normal fiecare produs "din raft" sa aiba pretul sau.In acest fel se urgenteaza vanzarea unui produs mai ales in cazul in care se doreste ca vanzarea sa fie urgenta sau cumpararea sa se faca fara multa bataie de cap! se elimina si timpii morti si discutiile de genul: Cat costa dau xx lei-Ce esti nebun ea a costat xxxlei -Bine dar xx+x lei e bine? Nu ma ce naiba ma crezi fraier mai bine o pastrez etc si etc.Acest lucru este benefic si pentru cel ce doreste sa cumpare ceva si nu stie cam ce pret ar fi normal la un anume produs.
de ce cer si specificarea ca e fix sau nu ca...uite unii poate nu vor sa lase din pret si apar altii care tot incearca sa cumpere si nevazind specificat ca e pret fix incearca si incep sa se targuiasca...dupa care incepe scandalul si ...etc
-DETALII EXACTE privind produsul (eventual link catre PRODUCATOR si POZA)
Aici consider ca tine de buna crestere a fiecaruia cat si de talentul sau de a sti sa prezinte marfa! Unii cauta ceva dar nu stiu cum se numeste poate stiu cum arata si invers.Nu cred ca mai trebuie sa spun ca e bine sa fie si o descriere personala a produsului....vrei sa-l vinzi vei sti cu siguranta sa faci capul mare unui virtual cumparator
-MODALITATEA DE CONTACT (telefon/e-mail/pe forum/etc)
O chestie iarasi normala spun eu care tine de cat de deschis e userul respectiv.Unii lasa un numar de telefon ...altii poate o adresa mail...etc....iarasi ma repet vrei sa vinzi ceva si nu lasi o modalitate de contact inseamna ca efectiv ai ceva de ascuns sau poate nu prea ai chef sa vinzi! Nu am spus ca gata trebuie sa lasi tot ce e in paranteze dar e bine sa lasi un semn ca esti dispus sa discuti...poti spune simplu : "astept persoanele interesate sa ma sune la xxxx" sau poti spune ca discutiile se fac pe forum...E bine acest lucru intrucat de multe ori am gasit anunturi in care spunea cineva vand produsul x sunati-ma la xxx Si atunci ce trebuie sa fac ? sa ma apuc sa sun la xxxx si sa aflu ca defapt ce vinde el e cu totul altceva decat am crezut eu ca e(asta deoarece nu a stiut sa faca o descriere a produsului) si mai ales sa aud ca are pretentia unui pret aberant Penibil si costisitor in acelasi timp! forumul COMPUTERGAMES ofera acest serviciu GRATUIT deci nu are rost ca cineva sa faca $(in cazul cartelelor dialog) lasind un nr de telefon asa la misto aruncat! Repet cine va intelege regulile astea va vinde /cumpara repede ce doreste! E si logic ca eu daca gasesc ceva interesant vad exact despre ce este vorba si daca PRETUL este pe gustul meu voi contacta persoana la adresele indicate! Logic nu?
Daca mai sint nelamuriri va rog sa intrebati!