View Single Post
Old 09-04-2004, 11:52   #1 (permalink)
silviuss
Registered User

silviuss's Avatar

Optimizare WIndows Xp Pro

Well ...am reusit intr-un final sa instalez un win Xp pe un amarastean de p2 300 mhz cu 64 ram cu 30 gb quantum si cu placa video de 8 mb...merge bine adica se misca foarte ok...dar oricand e loc de mai bine....arata ca un simplu Win 98 fara mizerii si efecte ..de kkt ...fara 70% din servicii ce-mi mai recomandati sa-i fac ca sa mearga inca si mai bine?....
Eu am facut chestia asta cu optimizarea si pe duronu mau 750 cu 256 ram si cu 32 video...si xp-ul alearga de nu se poate...

ceva setari ascunse din registrii ceva foarte ascuns asa mai de power user ce-mi recomandati?...am mai dibuit chestia cu prefechu din win care musca secunde multe la bootare....

orice sfaturi de optimizare sunt bine venite astept sa fiti profesionisti.

Sa nu vad chestii de genu....servicii si efecte de ecran ..astea sunt pentru grandmas & kidies...

Virtual memory, regedit, .bat files ...chestii putin mai desptepte care sa faca xp-ul sa ..manance nori! chiar si pe cele mai varza pc-uri

"fii profesionist ce dracu" - G. Dinica - Filantropica
Using: CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400 MHz; MB: Asus P5KC; Chipset:Intel Bearlake P35; System Memory: 2048 MB; Video: NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (1Gb); Monitor: LG L226W; Audio:Creative Audigy SE Sound Card; Storage:SAMSUNG HD403LJ; Optical Drive:LITE-ON DVDRW LH-18A1H; O.S.:Genuine Microsoft Windows XP Home Edition; Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser

silviuss is offline    Reply With Quote