|
pt moderatori va rog cititi si voi si datzi-va cu parerea .
discutiile de kko sunt in plus pe majoritatea threadurilor de pe acest forum. desi in urma impunerii regulamentului nou de la 1 feb s-a schimbat in bine, comentariile aiurea care exista pe aproape toate threadurile, cred trebuie sa se impuna o severitate mai mare, in sensul ca cei care posteaza aiurea si persista in greseala ar trebui intr-un fel avertizatzi de catre moderatori. sunt destule alte parti pe forum unde se poate discuta pe tot felul de teme, insa aici nu este cazul. comentariile pertinente , argumentate , evident ca sunt bine venite, insa aiurelile unora care comenteaza aiurea in ideea de a cumpara ceva mai ieftin nu-shi au sensul. la fel ofertele facute, nu am nimic impotriva unor oferte facute, indiferent de diferenta de pret intre cel cerut si cel oferit. e problema celui care vinde un anumit produs daca accepta sau nu, ceilalti care au opinii pot folosi private message-urile, ca de-aia s-au inventat , in cazul in care cred ca pot da un sfat cuiva. repet, discutiile in contradictoriu se pot purta in alte parti, nu la publicitate. in alta ordine de idei, deranjante sunt UP-urile la un moment dat nesimtit de dese, nu trec bine cateva ore si te trezesti cu up. parerea mea e ca cine se grabeste nu-si alege foarte bine locul pt a vinde ceva, mai ales in conditiile in care cere un pret mai mare sau cel putin egal cu cel al pietei. pt anunturi in prostie exista alte locuri, aici aceste lucruri sunt deranjante. ar trebui cred instituita o anumita limita de timp pt acestea, ceva de genul 24 h de la postul anterior, in cazul in care nu e nika nou de spus. evident, daca se vand mai multe lucruri si unul se vinde, anuntarea acestuia ca vandut nu ar trebui privita ca un up.
la fel deranjante este atunci cand un user vinde mai multe componente si creeaza un thread pt fieacre...daca se trezeshte unul ca vinde5 kestii diferite si face 5 threaduri, e destul de neplacut.
cam atat. am ajuns sa spun astea pt ca deja ma scot din sarite comentariile de prisos. astept o reactie din partea celor indreptatiti. sper ca faptul ca am postat aici sa nu deranjeze pe nimeni.
Last edited by balenax; 26-04-2004 at 00:46..
|