Quote:
Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse
persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau.
|
In afara faptului ca posibilitatea de a fi gasiti de o forma de viata extraterestra este mai mica decat probabilitatea de a gasi intr-o plaja de cativa km. tocmai grauntele de nisip pe care-l cautai, cred ca daca s-ar intampla asta, nici o forma inteligenta de viata nu si-ar permite sa interfereze in nici un caz cursul natural el existentei umane pe Terra...
Eu am o teorie care ma kinuie de ceva timp...Observam ca descrierile extraterestrilor vazuti de persoanele care au experimentat "intalniri de gradul3" sunt asemanatoare.Ei au o forma umanoida, cu o cutie craniana foarte dezvoltata, membrele fiind aproape atrofiate.Mai constatam ca contactul fizic este intotdeauna inexistent. Stiind ca corpul uman este intr-o continua evolutie, firesc, tind sa cred ca ar putea fi "urmasii urmasilor nostri". De ce nu exista contact fizic?pentru ca piciorul unui calator temporal in trecut poate ucide larva din care urmeaza sa evolueze poate mii si mii de specii noi, si nu in ultimul rand pentru ca existenta simultana in mai multe timpuri mi se pare o utopie.In schimb prioectia unor holograme in timp (se tot discuta pe un alt thread despre particole care exista doar la viteze superluminice si care ar putea fi de mare folos in cazul asta) pentru obtinerea de informatii ar putea fi realizabila intr-un viitor indepartat, si ne scuteste de problema existentei simultane in momente temporale diferite...
Ca sa revin on topic, Mrtorii lu' Iehova ne tot ameninta cu sfarsitu lumii din zece in zece ani

(probabil ca odata si odata vor avea si ei dreptate),si ca sa ii credem ne tot baga pe nas de vre-o suta de ani brosurelele alea frumos colorate. Eu cred ca daca n-am "pus botu" cand eram mic la Cartea Cartilor, m-as lasa si mai greu convins de spusele lu' 'nea Al Bielek ... iar daca vrei ca ziua sa revina la 24 de ore pe care sa le simti intr-adevar, vinde tot ce ai, cumpara-ti un teren la tara, si refa totul cu mana ta(casa, gospodarie, fantana, animale, camp, etc etc etc) ai sa vezi ca timpul isi revine imediat la normele initiale...

mai ales vara la prashit