Quote:
|
Originally Posted by Uncle Sam Din câte ştiam eu nici un corp care are masă proprie nu putea să ajungă la viteza luminii. Cel puţin aşa am învăţat eu la ora de fizică.  |
rectific

[...]care
ar putea exista doar la viteze superluminice (tahioni alea alea

)[...]
Quote:
|
Originally Posted by LifeSucks ce crezi ca o sa faca o holograma proiectata in trecut? (asta presunpunand ca se poate). O sa iti trimita date in viitor? CUM? |
Pai e simplu...deja putem anima cu ajotorul senzorilor plasati pe corp, personaje virtuale in timp real... deci si holograme...e de ajuns ca emitzatorul respectivei holograme sa beneficieze de ceva sensori externi
Partea proasta la aceasta ipoteza este ca daca ar vrea sa se faca neobservati, holograma pe care o animeaza, ar putea avea infatisare umana...Dar...(si sper rusinea mea sunt nevoit sa ma corectez iar)eu am folosit termenul de "holograma" pentru a sublinia inexistenta ei materiala...nu am propus imagini proiectate in 3d, ci un side effect al distorsiunii temporale(ca sa fiu mai concret, nu cred ca corpul uman permite calatoria in timp...asa ca corpul respectivului calator o sa imbatraneasca linijtit in timpul lui, deoarece el nu apare in baza de date a timpului prezent, si nici energia vitala nu ar putea s-o imparta in 2 sa mentina existenta a aceluiasi corp in doua momente diferite,dar printr-un pliu spatio-temporal va putea sa apara(poate in mai multe sa in mai putine dimensiuni) in timpul nostru.Ca un om care uitandu-se la un peste, care inoata in acvariu (deci intangibil pentru "peste", limitat la dimensiunile sale)Asa poate observa, analiza, sau cine jtie draq ce vrea el sa faca, intr-o alta dimensiune spatio-temporala, fara a creea paradoxuri si alte nenorociri