|
nu ca sa postezi trebuie sa te recomande cineva. ai inteles gresit. CA SA VINZI trebuie sa te recomande cineva. poti sa postezi cat vrei. acesta e mai mult decat un forum de vanzare/cumparare.
si ca sa ai idee de ce zic de recomandari cauta userul Kale, care VINDE invitatii gratis de la Gmail. a fost banat dupa doar 15 posturi. plus ca, avand doar 3 posturi, l-a luat gura pe dinainte sa spuna ca un alt user - si acela cu aprox 20 posturi, e om de incredere si are marfa buna si preturi mici.
tu ce crezi ? e bine de evitat o persoana care vinde ceva ieftin la primul post aici sau trebuie sa dam toti buluc sa cumparam de la el. iti mai dau un exemplu. un alt user a postat la ora 23.30 cum ca vinde un telefon la superpret. lumea s-a imbulzit sa ii dea mesaje, telefoane iar vanzatorul nu numai ca nu a raspuns la ele, dar s-a si rastit la aceia care l-au cautat. spunand ca nu stie de ce s-a mai deranjat sa puna anunt aici, ca telefonul oricum era vandut in urmatoarea dimineata la un cunoscut si s-a ofuscat tot cand i-a spus cineva ca "e posibil sa nici nu fi avut produsul respectiv".
esti un user relativ nou, altec, ai 1 luna pe forum. daca cineva ca tine, poate si mai nou, iti da teapa cu ceva si nu mai apare pe forum, ce faci ? unde il cauti ? stai sa plangi pe la moderatori sa iti dea IPul respectivului sa il cauti prin nu's ce sala de net ? io cred ca o sa te lasi pagubas.
iar in goana dupa posturi nu ar degenera. pentru ca este "taxata la secunda" de admini.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy |