View Single Post
Old 17-06-2004, 20:53   #107 (permalink)
dark_one
good cop

dark_one's Avatar

PRO:

daca s-ar putea implementa un sistem de puncte/stelute/bile colorate etc.:

de genul -

despre userul X sectiune vanzari :

- este un vanzator desavarsit a adus personal marfa la domiciliul impreuna cu niste beri pe care le-am consumat in timpul testarii produsului - ii acord x puncte de incredere -

despre userul X sectiune cumparari:

- este un cumparator neserios a trebuit sa sun dupa el de nenumarate ori si imi inchidea telefonul, cand ne-am intalnit a renegociat pretul pentru care ne intelesesem si a trebuit sa ii las produsul ceva mai jos - ii ofer minimul x - puncte de incredere cu mentiunea de evitat.

Atunci s-ar vedea destul de clar cine este de incredere si cine nu ( evident cel care posteaza despre un anumit user are si el un rating ceea ce ii confera si lui un anumit statut )

Propunerea mea :

Cred ca cel mai bine ar fi ca AIWA sa isi traga 1 sau 2 ajutoare, care sa monitorizeze sectiunea de publicitate mai intens - ar fi mai simplu de evitat dicutiile offtopic si cele care degenereaza in flameuri sau certuri violente.

dark_one is offline    Reply With Quote