View Single Post
Old 18-06-2004, 01:22   #115 (permalink)
Bisti
Moderator

Bisti's Avatar

momentan nu stiu daca se poate introduce un sistem de reviewuri. oricum parerile sunt impartite. fiecare a avut /sau nu parte de "o mizerie" facuta de un alt user pe threadul lui. fie ca aceasta era facuta voit sau poate era doar o gluma nesarata.
important este ca un user nou (chiar daca este vecinul, colegul sau fratele meu) sa faca dovada ca este un "afacerist" de incredere. adica sa nu bata campii intr-o tranzactie, sa nu ascunda defectele (era parca o chestie la Drept - nu mai stiu cum ii zice) si sa RESPECTE REGULAMENTUL. tocmai asta nu fac userii noi. nu arunca un ochi pe regulament si se arunca sa posteze cu **** sau +++ sau super ieftin sau super oferta in titlul threadului - fara sa spuna clar ce vor (vand sau cumpara produse).
nu am nimic cu userii noi care sunt seriosi, tocmai de aceea am balansat intre minim 200 posturi si recomandare.
nici acum nu sunt 100% sigur ca vreuna din solutii este viabila, ca poate fi pusa in aplicare. de ce ? pentru ca se vor gasi intotdeauna metode sa se incalce regulile. chiar daca sunt useri noi sau mai vechi.
o solutie ar putea fi si propunerea lui dark_one, cea cu ajutoarele. AIWA nu cred ca are timp sa urmareasca toate scandalurile iscate intre useri. nu e vorba aici de banari sau amenintari. ci doar o inchidere de thread pana la linistirea partilor.
o sa mai las threadul deschis pana sambata la 23.59 iar duminica sau luni AIWA sa ia o decizie in interesul "bunului mers al afacerilor" si implicit al nostru.
multumesc tuturor celor care au postat sau vor mai posta, INDIFERENT de varianta aleasa.

P.S. si promit ca de la 1 iulie ma fac baiat cuminte si nu ma mai bag peste threadurile altora decat daca sunt direct interesat.

Bisti is offline    Reply With Quote