Am lipit aici discutia intrucat se discuta tot cam acelasi subiect de fapt acum se fac propuneri de eliminare a tzepelor si tzeparilor...
OK discutia vad ca e destul de animata... se se pare ca lipsesc greii din discutie...insa pentru a avea cit de cat o imagine...anunt acum...pina nu e prea tirziu:FORUMUL COMPUTERGAMES este un tot unitar insasi prin ariile sale ca e uniscul din ro care admite "up" sau alte chestii este inca o dovada ca aici se respecta individualitatea fiecaruia atita timp cat actiunile sale nu incalca regulamentul .Si am ajuns iarasi de unde am plecat! Citi respecta cu strictetze regulamentul?Citi respecta cu mare strictetze regulamentul?Citi respecta punct si virgula regulamentul?
Va spun eu maxim 10-20% Si partea cea mai urita e ca uneori "ai batrini" nu fac asta !!!!

Si atunci ce sa fac...sa dau cu barda in stinga si dreapta nu?
Sa vad cum sare haita?Loooool Se vrea stelutza sau rating din partea unui older?
OK toate bune si frumoase...dar cita corectitudine sta in acest lucru cind ai batrini nu respecta regulamentul?
Cum pot sti eu cu exactitate ca ce recomanda ei este corect cind nici ei nu respecta regulamentul? Se cere corectitudine si o armata de moderatori?
OK toate bune si frumoase insa...citi moderatori trebuie?
2-3-4-5? Vor aparea discutii fara sa vrei...fiecare avem o individualitate personala si normal ca avem puncte diferite de vedere...asa ca si interpretarea unei sanctiuni este posibil sa fie discutabila..ce ar duce asta la timpi morti si etc.Rar gasesc un individ care sa pice pe lungimea mea de unda...asa ca decat sa risc prefer sa stiu ca pierd mai mult timp pe net si asta e..sint convind ca daca imi "burduseste cineva frigiderul"

macar e din vina mea si nu a tertilor.
!!!! Mare atentie-->REGULAMENTUL!!!
Repet atita timp cat este respectat...nimeni nu se poate lua de voi...dar...e greu de citit nu?
O sa revin si cu observatiile personale legate de ce propunere se poate face pentru a "fluidiza" vanzarea si cumpararea pe CG