View Single Post
Old 06-07-2004, 00:23   #10 (permalink)
Dahn
the Boss

Dahn's Avatar

Unhappy

Axa, zice bine Oby, pisica de mare pentru ca sobolanul asta inoata . Treaba care o sugereaza Mr.Shreck pare a fii buna, insa pe langa faptul ca se va infunda scurgerea io zic ca mr. shobolan o sa treaca printre la randu-i. Am cautat pe net insa nu am gasit nimic. O sa intreb si ceva instalatorii sa vad ce zic.

Cat despre mutarea cu "trasu' apei" a fost prima miscare pe care am facut-o. Urmata de vreo 20 de galeti cu apa, insa nu sunt sigur daca au avut vreun efect. Poate psihologic, pentru mine. La otrava m-am gandit si io, insa nu se presupune ca wc este instalatie sanitara ? Adica nu se pierde cam mult din notiunea respectiva daca in loc de dezinfectant si solutie frumos-mirositoare io ma apuc si bag ditamai otrava?

Oricum din fericire mai am 2 luni de stat in blocul acesta dupa care ma voi muta in noul meu apartament. Insa acu, ca am patzit-o ma gandesc cum sa fac sa ma asigur pentru noua casa.

Asha, si istoria s-a petrecut la bloc, etajul 3 din 3. Si inca ceva ce am uitat sa mentionez. Eu eram pe wc ....

Dahn is offline    Reply With Quote