View Single Post
Old 07-07-2004, 12:28   #52 (permalink)
bj
trademark

bj's Avatar

Eu cred ca a fugit speriat de ce a vazut sobolanul la (mai ales ca tu statea si pe wc cred ca avea de ce sa se sperie )

Revenind cu picioarele pe pamant solutii pentru scaparea de sobolani sunt:

1. X-ul din sarma de care s-a vorbit mai devreme (eventual inlocuiesti o bucata de cot cu una in care e montat pe interior asa ceva, fara gauri si alte minuni (exista solutii)). Eventual sita dublada da una care sa se suprapuna la vreo 10 cm de cea in X si sa vina ca un "+". Astfel vei avea un dublu blocaj pentru animale, si in acelasi timp sanse mai mici ca WC-ul sa se infunde.

2. anuntat administratorul de bloc pentru aceasta cauza si solicitat deratizare

3. petitie la primarie (mai ales ca in Timisoara ati votat din nou fostul primar, ceea ce inseamna ca e gospodar) prin care sa soliciti deratizare. Actiunea asta va fi oarecum paralela cu cea a administratorlui (dc este competent) si o va ajuta pt o mai rapida solutionare.

Pentru partea psihologica, intradevar trebuie o perioada de reacomodare. Pt asta recomand WC-urile in aer liber de la tara din fundul curtii

Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910

bj is offline    Reply With Quote