|
adevarul e ca m-am aruncat in discutie fara a sti ce tehnologie radio foloseste orange. Credeam ca ceva de genul gsm related... Pe 3,5 GHz am avut si eu o conexiune si iti dau dreptate, uptime 100%, 0 loss, ping f mic.
Am cautat la ei pe site:
,,descriere tehnicã
Tehnologia folositã pentru transportul de date este Wireless IP în 3,5 GHz, tehnologie oferitã pentru prima datã în România de Orange.
Pe lângã lãrgimea de bandã maximã contractatã se garanteazã viteza minimã de transfer a datelor, astfel încât chiar în perioade de vârf calitatea serviciului va fi asiguratã.
Pentru conectare sunt necesare un PC sau laptop si modemul radio furnizat de cãtre Orange la achizitionarea serviciului.
Conectarea între calculator si modemul radio este USB sau Ethernet.
Banda de frecventã în care functioneazã modemul radio este de 3,5 GHz."
Frumos de tot. Pai chestia asta o poate face orice companie, nu? De ce orange? Am crezut initial ca e vorba de o tehnlogie radio cu grad mare de penetrare, ca in cazul telefoanelor mobile. Ei ce-o sa faca... o sa vina cu antena si o s-o instaleze undeva in exterior, cu vedere directa la unul dintre punctele lor, si gata?.. La fel ca rds, astral etc, cu diferenta viteza/pret. Hmmm
|