View Single Post
Old 07-08-2004, 04:16   #12 (permalink)
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Oh shit !!!
Ei bine.. DA, a meritat sa instalez qt.
Jocul promite multe, va fi misto, dar am cateva critici.
Pe grafica se vede clar ca este engine monolith, cu toate ca este cu tehnologia la zi (efecte ps2&stuff) personajele sunt cam de kkt, no bumpmapping, macar daca erau high-res textures si high-poly. Nici interioarele nu sunt exceptionale, in afara de niste efecte de transparenta pe sticla nu prea difera de NOLF2. In fine, grafica nu prea se apropie de doom3.
Ca feeling insa, e cu totul altceva, jocul are un alt tip de horror (superb de altfel) in comparatie cu doom-ul. Ambele sunt bune, de ce sa ne kk pe noi.
Nu stau sa comentez toate chestiile cu slowmotion sau saritura aia in "yoko" , sunt misto. Ragdoll-ul e cam aiurea, nu inteleg de ce cand ii bagi ditamai shotgun-ul in piept, inamicul moare inspre tine (ca impuscat din spate) in loc sa fie proiectat pe un perete ceva (sau sa-l loveasca pe ala din spatele lui si sa-l darame, how cool would be that? ).
Tipul a jucat prost si probabil (sigur) avea god, altfel nu s-ar mai avanta asa de smechereste in lupta. Ai-ul nu m-a impresionat foarte tare (dar in comparatie cu doom3 jocul asta chiar are AI , sper ca pe nivelele mari de dificultate sa nu creasca doar damage-ul, oricum nu asta e stilul celor de la monolith). Pacat ca este aceeasi chestie... the bad mother fucker care-i impusca pe toti, m-am plictisit de asta, macar doom-ul continua o traditie. Ar fi misto sa se poata juca in cooperativ .
Si cam atat imi vine in minte... Astept sa vad ce-o iesi... deja nu mai am asteptari de la un joc de mult timp... Voi ce naiba v-ati aprins asa? Doar sunteti review-eri... ia mai domol

wtf is tba ???

Last edited by W@R; 07-08-2004 at 04:26..

W@R is offline    Reply With Quote