View Single Post
Old 25-09-2004, 18:43   #120 (permalink)
raz

raz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
salrom, stai tu linistit... vorbim de cablelink, e un serviciu care nu inseamna numai internet. Sa nu mai zic ca e singurul loc unde noi timisoreni ne putem discuta problemele.

raz, vorba aia, de aici afli mai multe decat de la "blonde". Adica cum vine asta? Sunt obligat 6 luni internet si 12 telefonie?!? Asta e strigator la cer. De ce trebuie sa stau mai mult cu telefonul decat cu netu'? Evident imi inchipui ca intrebarea e retorica cand vine vorba de rds, dar totusi... Si de ce spui ca nu te suna nimeni pe el? Cat te costa sa suni un abonat rds de pe alta retea?
Cam peste tot e minim 6 luni din cate stiu eu, dar sa-ti explic
daca faci 12 luni contract la telefonie si internet, o sa fii obligat sa tii internetul 6 luni, deci sa dai 29 dolari pe luna internet. Abonamentul de telefonie in timpul asta (6 luni) este gratis.

Dupa 6 luni fie ca renunti sau nu la internet o sa-ti vina factura de telefon de 12 euro inca 6 luni. Asta daca nu treci la un abonament mai mic sa zicem de 3 euro (asta daca vor ei, inca nu mi-au trecut lunile sa zic ca am incercat, dar daca nu ar vrea ar fi porci - si-ar lua adio pe viitor de la mine).

Dar am facut un scurt calcul si tot ies mai bine asa, tinand cont ca inainte imi venea RTC-ul cam 600.000 pe luna si nu vorbeam f. mult.

raz is offline    Reply With Quote