View Single Post
Old 27-09-2004, 18:42   #21 (permalink)
mihaim
Registered User

Quote:
Originally Posted by boo
din cate am inteles eu trebuie sa tratezi odata cu primaria ca le treci strada cu cablul, apoi cu RATB-ul si electrica ca treci cablul peste firele lor, iti mai trebuie o mica autorizatie de mediu ca firul tau nu dauneaza la mediul inconjurator (porumbeii nu se aseaza pe el, cablul se rupe iar ei cad si isi rup gatul ducand astfel la un dezastru ecologic)
nu ai treaba cu RATB sau electrica, ei nu au nici o autoritate.

Quote:
Originally Posted by boo
plus auorizatia de la ANRC prin care ai avea voie sa duci un cablu prin care sa circule curent si nu o oarecare sarmulita.

***daca gresesc pe undeva va rog sa ma corectati... sunt si eu curios sa aflu exact cele necesare trasului de cabluri peste strada***
ANRC are treaba cu tine, doar daca esti furnizor de servicii de comunicatie publice, sau daca ai linkuri radio. Daca esti retea privata, si vrei sa fi 101% legal, te duci la ei, si iei o hartie de la ei, in care o sa scrie ca reteaua ta nu necesita monitorizare din partea lor.

Quote:
Originally Posted by boo
Distribuirea netului e o alta distractie ca sa intri in legalitate cu asta iti trebuie neaparat o firma (daca are careva vreo alta idee despre cum ar putea fii distribuit netul este binevenit sa si-o exprime ca nici eu nu sunt foarte fericit despre ideea de a alerga dintr-un loc in altul ca sa platesc zeci de taxe si impozite in zeci de locuri diferite) - am auzit despre o variante cu contracte de vanzare-cumparare dar nu sunt sigur despre fiabilitatea ideii (daca a pus-o careva in practica astept comentarii).

*** din nou, daca gresesc astept sa fiu corectat***
Un singur cuvant: roedunet. Asta nu este firma. Este 'ceva' sub coordonarea ministerul educatiei. Deci ca sa distribui, poti sa ai numeroase forme de organizare, cu cat mai exotica, cu atat mai expusa curiosilor. In varianta cu firma, trebuie sa ai obiect de activitate potrivit, si sa fi sub monitorizarea ANRC-ului.

mihaim is offline    Reply With Quote