View Single Post
Old 03-10-2004, 23:08   #37 (permalink)
Mishu05
Registered User

Mishu05's Avatar

In principiu pentru electrica trebuie doar "zona" direct afectata de reteaua ta adica stalpii respectivi pe care vei pune cablul. Oricum la ANRC trebuie sa te duci cu toata schema ( daca vrei sa intri in legalitate cu toata reteaua).
Totusi nu-mi spune ca daca o retea ajunge atat de mare incat sa se foloseasca de stalpii electrica o sa faca chestia asta intr-un singur loc, folosind doi stalpi... Daca ajungi sa treci bulevardul/strada pe stalpi Electrica cu siguranta o sa faci chestia asta in mai multe locuri si/sau peste mai multe strazi/bulevarde. Asa ca..fa rost de un plan cadastral de la primarie care costa si trebuie sa ii specifici exact cvartalul dorit . Bucurestiul e impartit ca o tabla de sah cu patrate/dreptunghiuri denumite A1, A2..etc..
Bafta!
Ce nu am inteles eu prea bine e ca daca ai o retea gata facuta sau una in extindere cum se vor plati chiriile..probabil ca vin ei si mai monitorizeaza.
Stiu ca pentru firmele de cablu se considera zona "la gramada".
De exemplu pentru o zona de case se plateste pentru toti stalpii si se face si reducere pentru ca nu ai cum sa calculezi exact pe cati stalpi o sa ai cablul..in cateva luni poti sa cablezi tot sau sa ramai la acelasi nivel si e complicat de calculat.
In fine..vedem ce o sa iasa..oricum vad ca orasele incepe sa isi faca incet-incet MAN-uri din astea hibrid..Saracia bat-o s-o bata.. :

Vand miere naturala produsa de albinele mele:
http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html
Livrare gratuita in Bucuresti.

Mishu05 is offline    Reply With Quote