Ma ocup de distributia de internet de ceva vreme, ca persoana juridica.
Ceea ce a scris
Silent Thunder la 5 e corect. Am sa vin cu niste completari:
-autorizatiile de construire si urbanism se obtin foarte greu, actualmente primaria este sponsorizata pe vre-o 10 calculatoare cu internet

.
-acordul locatarilor dintr-o asociatie e si mai dificil de obtinut, ca sunt multi idioti pe lumea asta; procedura a fost urmatoarea: gigi daca vrea net vine cu semnaturile a mai mult de jumatate din locatarii din asociatie, si s-a rezolvat si treaba asta.
Quote:
Ati citit ultimele pagini din revista chip special (retele)?
Acolo sunt niste sfaturi destul de interesante, pe unde trebuie umblat si ce trebuie facut. Oricum concluzia e ca e cam imposibil de facut asa ceva in mod legal, datorita miilor de autorizatii necesare.
|
Nu sunt chiar mii si nu e imposibil de facut.

In legatura cu preturile la chiria pt stalpii RENEL: maxim 10$/stalp/an, in functie de stalp si locul de amplasare al acestuia, aici daca dai de o persoana potrivita, se poate negocia. Dupa cate am inteles preturile variaza de la oras la oras.
Quote:
|
din cate am inteles eu trebuie sa tratezi odata cu primaria ca le treci strada cu cablul, apoi cu RATB-ul si electrica ca treci cablul peste firele lor, iti mai trebuie o mica autorizatie de mediu ca firul tau nu dauneaza la mediul inconjurator
|
Nu sunt necesare aceste autorizatii, cu exceptia primariei.
Quote:
|
nici eu nu sunt foarte fericit despre ideea de a alerga dintr-un loc in altul ca sa platesc zeci de taxe si impozite in zeci de locuri diferite
|
Ce sa zic, sunt taxele si impozitele pe care le plateste orice firma + taxa anuala de monitorizare la ANRC.
Nu am prins ideea cu contractul de vanzare-cumparare
boo. Daca vrei sa cumperi o firma, putin probabil ca ea sa aiba obiect de activitate distributia internetului (cod CAEN 6420).