si daca vreau sa scap de stalpi si sa trag cablul bloc-bloc presupun ca ma duc numai la primarie cu planul... si iau de la ei autorizatie...
Quote:
|
Originally Posted by cuculean Ce sa zic, sunt taxele si impozitele pe care le plateste orice firma + taxa anuala de monitorizare la ANRC. |
in ce consta monitorizara ANRC?
Quote:
|
Originally Posted by cuculoean Nu am prins ideea cu contractul de vanzare-cumparare boo. Daca vrei sa cumperi o firma, putin probabil ca ea sa aiba obiect de activitate distributia internetului |
nici eu exact... aparent se foloseau de contracte pentru a vinde practic netul. eu iti vand netul meu tu imi dai bani... ar fii fost ceva sa le ceara chirie pe banda, pare mai plauzibil
ideea e ca daca reusesc sa aflu toate minunatiile necesare... prind legea cu firma in 3 zile scot ce autorizatii am nevoie (ca prespun ca mie asa ca orice gogu nu ma lasa nimeni sa trag cabluri peste strazi) leg oamenii de peste drum care ma bat la cap de atata timp dar eu n-am putut duce nici un soi de cablu... deh... strada mare, in plin centru, nici un alt cablu tras peste sa zici ca te risti cu el... si vad ce si cum...
m-am gandit si la faza cu datul cablului pe sub pamant dar sa incep sa impung cu cablul prin subsolul blocului sa treaca canalizarea sa ajunga pe partea cealalta parca n-as....