View Single Post
Old 12-10-2004, 15:54   #49 (permalink)
ovidiu.sabou
Registered User

despre proiectul acesta stiu de mult timp, am incercat acum 2 ani si ceva sa ma apuc impreuna cu un prieten de treaba, insa initiativa a fost inabusita prea repede din lipsa de piese..am cautat lentile in o gramada de locuri din Baia Mare si pe internet si nu am gasit nimic. din pacate acum am bac si admitere si alte treburi, insa daca as fi fost "tanar" precis ne-am fi apucat de treaba daca il cunosteam pe s-dj ronja e pur si simplu beton prin faptul ca nu exista interferente sau probleme legale, nu mai exista problema intretinerii cablurilor(si batai de cap pe unde le tragi) si a 100 de switch-uri intre 2 puncte care se blocheaza la fiecare furtuna si distantele suportate sunt super acceptabile pentru crearea unei retele de cartier. si daca e viteza specificata (10 mbps) este constanta atunci dpdv al raportului calitate/pret bate orice alta varianta fara fir. aici in bm deja in multe locuri nu mai poti folosi echipamentele wireless ieftine datorita interferentelor si nesimtirii unora. mult succes pentru cei care se baga in chestia asta.

ovidiu.sabou is offline    Reply With Quote