| Ilegal Neilegal
Frate...toti pe aici suntem sau facem parte dintr-o retea,chiar citind acest thread al vostru,mi-am spus ca trebuie sa punctez si eu citeva idei,poate ca initiatorul threadului imi cer scuze ca nu il dau drept exemplu aici,de fapt nici nu este etic,spuneam deci "poate" ca initiatorul threadului este un mare personaj de la primarie si strange date despre retele,poate ca este angajatul primariei si vrea sa obtina anumite reactii,poate ca primaria vrea sa introduca anumite taxe pentru a mai aduna cativa banutzi de la fraierii de cetateni,poate ca doreste sa ne inoculeze ideea de a plati o taxa pentru ca ca am stabilit o legatura cu vecinul.....aici sunt multi de poate...frate..ai o retea ilegala asa afirmi tu...faci trafic cu stupefiante? trafichezi fiinte umane? adica le trimiti pe fir in germania la produs? de ce te doare capul frate de a face o retea legala? ce vrei sa obtzii? nu ajung atitea taxe pe capul adultilor? asta mai lipsea o taxa pe fiecare cablu tras prin aer....frate...am spus mai devreme tu tragi acel cablu prin aer al cui este aerul? al primariei sau al guvernului?Chiar nu va inteleg....ai deranjat pe cineva? De ce trebuie sa legalizam retelele? De ce nu cumva sa platim taxe pe placi de retea? De ce sa nu ne vindem total primariei si guvernului iar acestia sa dispuna dupa cum vor ei de corpul nostru,de bunurile noastre......cetatene..tu in loc sa lupti impotriva taxelor si sa strigi in gura mare ca te-ai saturat astepti noi taxe? pentru ca te joci? pentru ca vorbesti cu vecinul pe un fir in loc sa ii bati la usa? Nu este ridicol sa tremuram de frica? Concluzia mea...daca deranjez un vecin cu un cablu il mut,daca nu deranjez il las acolo,atita timp cit nu produc prejudicii locatarilor,cetatenilor,renelului,romtelecomului,guvernului si cine o mai fi atunci totul e okay.....daca ma duc si cer legalizarea retelei......
|