| Gresit
Tin sa va dezamagesc si inca atit de cumplit incat daca o sa faceti ce am vrut eu sa fac o sa va doara mintea si buzunarele...de stiut stiu ce sa fac,dealtfel asta am si facut,adica ma doare in cot de aceasta legalizare,pentru ca am vrut sa fac legalizare si cand am citit pe scurt cam ce trebuie facut m-a luat durerea de cap,am sa va rog sa nu va dati cu parerea referitor la persoana mea pentru ca nu este frumos,nu ma cunoasteti si nu stiti cit am incercat sa legalizez aceasta retea din care fac parte(sa folosesc termenul folosit de voi) daca stai si privesti fenomenul din exterior draga utilizatorule vei gasi ca este amuzant sa mergi la ghisee unde vei sta aplecat,si nu vei reusi sa intelegi decit ca persoana din fata ta habar nu are ce este aceea o retea,iar apoi vei merge mai departe,vei constata ca iti trebuie avize pentru care va trebui sa astepti 30 de zile sau sa dai o spaga barosana,iar in final crede-ma ca te vei lasa pagubash si te vei intreba de ce mama draqu nu ai stat in banca ta alaturi de cei care te considera un om care isi da cu parerea,pentru ca nu e asa? din exterior totul este amuzant..........
|