Thread: CAT si UNDE ?
View Single Post
Old 17-11-2004, 20:30   #213 (permalink)
DyJohnnY
Registered User

DyJohnnY's Avatar

salut, m-ar interesa o camera foto digitala care sa poata face poze periodic, cam 1 poza la 5 secunde. Acum eu nu stiu cum e faza cu MMC-ul, dar camerele sunt pretentioase in privinta lor? adica merg numai cu anumite modele? daca da, camera asta ar trebui sa suporte un MMC de vreo 256MB. Pe acest MMC ar trebui sa incapa vreo 8000poze deci si aparatul sa aiba optiunea sa fac poze calitate mai proasta.
In alta ordine de idei exista MMC mai mare de 256 MB? in cazul asta ar putea incapea acelasi numar de poze cu calitate mai mare.

exista asa ceva, si dc da se gaseste in romania?
sorry ca intreb aici dar google este cel ma mare car cu fan ever
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

DyJohnnY is offline    Reply With Quote