View Single Post
Old 18-11-2004, 10:02   #65 (permalink)
bj
trademark

bj's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bimm3r
Si eu care credeam ca doar mi s-a parut. Deci forumul chiar merge mai bine pe Mozilla. De ce ?
Probabil pentru ca vBulletin a fost initial un proiect OpenSource si au pastrat standardele.....

Am facut si eu trecerea de la IE (chior) la Firefox. Trecere destul de usoara. Nu stiu de ce Firefox, pe langa toate facilitatile care le are, imi da un feeling anume... de fapt ce sa mai spun e o placere pentru mine sa il folosesc. Nu stiu de ce dar chestia asta nu am avut-o niciodata cu Opera (stiu sunt subiectiv ), dar la Opera am renuntat pentru ca se cam lasa pagubas la incarcarea imaginilor ....

In momentul de fata am instalate urmatoarele extensii:
- iview - deschide un link in IE
- download manager tweak (oarecum nefolosit datorita flashgot-ului)
- imagezoom (zoom pe orice imagice cu RightClick+Scroll)
- Tabbed Browser Preferences
- GoogleBar (daca a fost un lucru care sa imi placa la IE, a fost googlebar-ul si asta de firefox nu se face de rusine)
- miniT - drag&drop tabs
- FLST - focus last selected tab (util cand inchizi un tab...)
- super drag & go - drag de link sau text oriunde pe spatiul gol al paginii pentru deschidere sau cautare in tab nou
- Flashgot + Getright -
- PrintPreview
- Duplicate tab - adauga functionalitatea de CTRL+N din IE (pacat ca are un shorcut cam ciudat: CTRL+SHIFT+T). In plus stie si merge windows pentru centralizarea firefoxului
- undo closed tab

Ca skin il folosesc pe cel default care imi si place cel mai mult.

Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910

bj is offline    Reply With Quote