View Single Post
Old 24-11-2004, 02:23   #69 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Eu folosesc firefox de cand era phoenix 0.1. Extensia Image Toolbar e cea mai cool. am observat insa ca daca dau pe un flash de ex pe astea pe pe cg cu ********, daca dau addblock ( butonashu ala care apare pe flashuri ) nu il tine minte... patesc cel mai des treaba asta pe imdb.com, de ex cu flashu de la national treasure.
Folosesc si proxomitron cu JD List. Opera imi place mai mult la gui, si merge si el super cu proxomitron, ocupa mult mai putin ram ( e o problema des discutata pe forumurile firefox treaba cu ramul ) dar nu are block pt flashuri cum pot sa dau din addblock ( blokeaza doar din proxomitron ). In final dupa un test de cateva zile, am scos complet opera din ecuatie datorita addblocking-ului pt flashuri si mai ales pt Image toolbar. Image toolbar iti creaza un meniu cand stai mai mult de, sa zicem 200ms cu pointerul pe o imagine. Nu trebuie decat sa apesi un buton si iti salveaza automat imaginea, updatand numele ( in caz in care s-ar salva 1000 de imagini cu acelasi nume default , in genul image1, image2, etc. ).

pmk is offline    Reply With Quote