|
Deci eu am jucat si pes3 si winning 11, si demo de pes4. sper ca diseara sa joc si pes4 finalul. Pes3 nu poate fi jucat bine indiferent ce setari faci. L-am incercat pe sistemul de acasa tualatin 1,3 cu gf 2 TI si la servici p4 2,66 Ghz si GX4MX440 si merge exact la fel in 640 cu totul la minim adica zici ca e mort. Din cate stiu eu exista un patch exact pt problema asta. Mie nici nu cu ala nu mi s-a rezollvat problema dar poate merge. In schimb winning 11 merge de rupe si acasa in 800 cu 600 cu detalii minime ( la servici chiar pe mediu cu 1024*768). La cum joc eu cu camera setata f sus sa vad cat mai mult din teren chiar nu ma mai interseaza detaliile ca de acolo de sus e cam tot aia
Jocul e mult peste orice fifa dupa parerea mea si am jucat tot ce a scos EA in ultimii 6-7 ani. Dupa ce am jucat winning 11 am crezut ca nu se poate se existe ceva asa misto. Evident ca exista si lucruri nasoale si ireale, dar este cel mai bun simulator dupa parerea mea de fotbal.Chiar si dupa aproape 1 an si tot imi mai place sa joc 2-3 meciuri zilnic.
Despre pes4: numai lucruri bune. Insa pe sistemul de la servici se sacadeaza la greu demo-ul. Insa in varianta finala am citit ca se pot seta multe din meniul grafic asa ca sper sa nu fie probleme.
Meniurile tot aspect de consola au definirea tastelor e un chin si fara pad (cum joc eu de altfel) nu poti da lob, peste portar de ex, apasand de 2 ori pe sut.
O data ce treci insa de chinul tastelor si joci, jocul e vizibil mai bun ca winning 11. Spre deosebire de mizeria aia de fifa la konami, cand scapi cu un atacant pe contraatac nu te mai prinde nici mama fundasilor, lucru real de altfel. Ma rog sunt multe lucruri de spus, insa ideea e, ca cel putin pt mine, jocul e ca un magnet. Ma joc 1-2 ore/zi si a a doua zi vreau sa ma joc iar si tot asa si asta e cea mai mare calitate a unui joc. Sa te prinda si sa te tina "lipit" de ecran.
Apropo demo de pes4 e pus chiar la computergames.ro si poate fi dl.
Stiu ca placutul unui joc e si o chestie de subiectivism asa ca va rog sa tineti cont si de asta in tot ceea ce am spus. Insa sfatul meu e sa puneti mana pe demo de pes4 si sa ii acordati sanse. Adica nu o sa dati gol din primele 4-5 meciuri ca dureaza pana va obisnuiti cu controlul dar dati-i o sansa ca merita.
|