View Single Post
Old 27-12-2004, 16:21   #906 (permalink)
Magnum
senior intruder

dangall, sincer am obosit cu tine. Esti tare ciudat. First, eu nu lucrez la Agenda si nu am nici un interes sa-ti dovedesc tie ca u talk shit. In mod normal tu ar trebui sa dovedesti asa o acuzatie grava. Si daca vei veni cu probe clare ca la Agenda se fac shmenuri cu Astral, atunci voi veni si eu cu dovezi clare ca nu e asa iar cei de la Agenda cu juristi care te vor calma definitiv. Pe moment, eu nu am voie sa spun ce si cum merge la ei, ar fi absolut ilegal, mai ales ca nu sunt angajatul lor. Insa te asigur ca esti mult pe langa realitate. Iar surse gen mr. traceroute means shit, asa cum ti-am mai explicat odata.

La RDS nu am cunostinte, insa stiu sigur ca RDS ofera net pt pinet si nu numai. Mai stiu cel putin o firma care primeste net de la ei. Si nu este absurd sa se intample asa ceva din moment ce acest lucru inseamna bani, mai multi decat se pierde prin faptul ca ne sunt acordate discount-uri. De asemenea aceste servicii sunt facute pe baza unor contracte ferme semnate intre cele 2 firme si aceste contracte nu sunt chiar asa de simplu de modificat cum sunt cele facute cu persoane fizice. Si de obicei astfel de contracte nu se fac pe termen de cateva luni. RDS joaca foarte inteligent in ultimul timp, tare as vrea sa stiu cine e managerul lor zonal...

Sa nu mai pomenesc ca treaba cu discount-ul nu este ceva public, daca nu-mi spunea salrom de asta, nu pupam eu asa ceva. Deci, sunt foarte putini care au beneficiat de asta. Cel putin pe forum nu cunosc pe nimeni in afara de mine si salrom.

Si inca ceva... pe baza zvonistici forumiste si al unor articole reale aparute in Catavencu, RDS este in parteneriat foarte strans cu Astral.

Magnum is offline    Reply With Quote