Quote:
|
Originally Posted by Ghost Alo ! Vad ca sunt cam multi care confunda Constanta cu Ferentari. Grrrrrr... L-or fi bagat pe Pastaie in psd, dar omul a schimbat fatza Constantei. In bine. Asa ca tineti cont si de asta  De noile fantani arteziene, noile hoteluri care au aparut si continua sa apara ca ciupercile dupa ploaie, de disparitia tramvaiului de pe principalul bulevard, de autobuzele noi care au inlocuit jafurile alea de trolebuze, vechi de 30 de ani, etc...
Apropo de texturare, daca o sa-mi iau camera digitala in curand, promit sa ma apuc sa fac poze prin oras si sa vi le trimit.
Iar legat de Dacii si camioane, puteti sa uitati.  Camioanele nu circula prin Constanta, iar Daciile cred ca sunt deja mai putine decat masinile straine. Cel putin vara, Daciile sunt clar mai putine pe langa masinile de ultimul tip. N-au aia in San Andreas ce masini umbla prin Mamaia.  |
am vazut si eu constanta si mamaia vara asta cand am fost la mare si am fost si eu placut impresionat (n-am mai fost pe-acolo de vreo 3-4 ani). cu masinile n-avea grija n-or sa fie numai jeguri de dacii. or sa fie si mertane si gipane, viperuri, etc. fantani nu stiu daca o sa putem pune decat daca gasim pe cineva sa le modeleze... si sa vedem cum facem sa bagam jeturi de apa. oricum, trebe respectata si treaba ca in vice city sunt si cartiere rau famate pe langa centru si zona cu hoteluri. si cartierele astea trebe si ele "romanizate". acolo or sa fie gropile (daca o sa putem sa facem) si nasolelile. in afara de asta desi in principal e vb de constanta, totusi principal e sa bagam in joc chestii tipice romanesti (deci camioanele raman). oricum, stai linistit, n-o sa semene constanta cu ferentariu, decat poate un singur cartier.
am mare nevoie de poze daca ai timp sa faci. !!!!!---> este un bloc in constanta pe langa portul tomis cred (?), un bloc ca orice bloc numai ca este cilindric. pare sa fie un bloc de apartamente da mi se pare ca e o expozitie unde fac targuri & stuff. cred ca e destul de cunoscut l-am vazut in o gramada de poze, insa n-am una cu rezolutia potrivita sau cu unghiul bun.
poate poti sa-mi pozezi tu blocu ala. oricum nu e nevoie de o rezolutie prea mare. in jur de 1024X768 sau chiar 800x600 daca o cupa toata poza.
daca faci vreo poza poti sa o trimiti la
mamaiavice@yahoo.com
mersi si bafta!