View Single Post
Old 08-01-2005, 14:53   #1 (permalink)
Tupac

Tupac's Avatar

Sfat masina noua, maxim 12.000E pret DDP!

Am in vedere posibilitatea achizitionarii unei masini noi si am nevoie de mai multe opinii. Bugetul MAXIM este de 10.000E pret CIP, adica cam 12.000E DDP. Masina trebuie luata in leasing pe persoana fizica (adica io ).
Am inceput sa ma interesez si.... se pare ca posibiliatatile sunt cam asa: Seat Ibiza (alexdm parca si-a luat, pareri si feedback de la el ar fi binevenite) care are oferta cu pachetul HIT gratis, Peugeot 206, Opel Astral Classic II (pana acum alegerea mea) si varianta de rezerva Logan
Am fost azi la GTT dealer Opel si un Astra Classic II (5 usi) este 10.650 ret DDP, motor 1.4i16V 90CP, motor Twinport de ultima generatie Euro4! Masina are ABS, servo, airbag-uri frontale (2) si am mai pus eu pachet cu aer cond si inchidere centralizata si nu mai stiu ce mai era pe acolo , inca 900E DDP. Geamuri electrice si reglaje scaune mai costa cam 300E DDP si se face si o reducere de cam 300E max, adica iti pot da vopsea metaliata gratis sau iti scad valoare din pret. Leasing pe 5 ani, avans 20%, valoare reziduala si casco incluse in pret, vine cam 225E/luna cu totul.
O sa ma interesez si la celelalte sapt urmatoare, dar de Opel-ul asta ce ziceti? Mi mi se pare super masinuta, din cate stiu este si foarte fiabila, si la banii astia ar avea cam tot ce as dori de la o masina: fiabiliate (in mul rand,ca o iau sa o tin for ever-ever ), ABS, aer cond, cred ca o sa pun si geamuri electrice..., in rest mi se pare ok, consum 8.2 in oras, revizii la 15.000km (cam 4.5 mil cica costa o revizie, ceea ce cred ca e bine pt o masina straina..). Astept pareri, opinii, poate de la cine mai are asa ceva..
La fel si despre celelalte variante, Ibiza, 206, de Logan...hmm..varianta de backup dupa cum spuneam...nu imi displace, dar daca pot lua altceva voi lua..daca nu ...asta e...Logan scrie pe mine
So?

Tupac is offline    Reply With Quote