View Single Post
Old 08-01-2005, 15:55   #3 (permalink)
alexdm
Registered User

alexdm's Avatar

Ibiza face toti banii, eu sunt super incantat de ea pana acum.

Peugeot 206 e deja imbatranit modelul, tebuie sa para 207...

Astra e o varianta de luat in seama, nu stiu pe nimeni care sa iaba insa. Eu am o parere nu extraordinara despre Opel in general, dar s-ar putea sa fie doar o parere subiectiva.

Ar mai fi un C3, dar nu stiu cat de mult te tenteaza masina aia, ar mai fi Megane 2 care are reducere luna asta 1200 de euro - varianta 1.6 hatchback cu toate dotarile era insa peste 11.000

Ford Fiesta ? Un 1.5 e pana in 10.000, insa nu stiu care e nivelul de dotari, acum 3 luni nu aveau in dotarea standard aer conditionat parca.

Skoda fabia - au si ei oferta acum, pentru varianta 1.2 aer conditionat standard. Mie mi se pare cam mic motorul, insa multi au luat verisunea asta si sunt multumiti.

Ibiza are pachetul HIT gratuit si in plus mai au oferta 4 roti echipate cu cauciucurui Dunlop de iarna. Nu stiu daca mai e si pentru luna ianuarie.

Fata de Astra pe Ibiza ai mp3 player Sony cu 4 boxe, geamuri electrice fata, aer conditionat climatic, deci semi-automat, proiectoare ceata, volan reglabil in inaltime si adancime, scaun sofer reglabil pe inaltime si stergator luneta. Nu are insa ABS.
Consumul este in jur de 8 in oras, afara mi-a luat 5.5. Revizii la 15.000, in jur de 4.000.000 revizia.

No way Logan....

Bafta oricum si sa ne spui ce ai luat!
BTW rata la Ibiza pe 5 ani, cu 20% avans si cu tva+asigurarea era 204e pe luna.

alexdm is offline    Reply With Quote