View Single Post
Old 10-01-2005, 21:17   #7 (permalink)
Tupac

Tupac's Avatar

Am fost azi la un mini test drive cu Astra 1.4, doar prin curtea GTT-ului ca nu se putea mai mult (masina venita pt un client), din pacate la cat am mers prea multe nu am putut vedea, dar in mare masina pare ok, cred ca se infige destul de bine pentru nevoile mele de zi cu zi. Also, azi m-am uitat si pe la Corsa un pic (in special varainta cu motorizare Twinport 1.2 75CP), m-am urcat prin cateva si vreau sa zic ca nu e atat de mica pe cat credeam, adica e loc si pentru pasagerii din spate. Masinuta e chiar sukara , au oferta cu aer cond gratuit, dar pacat ca pretul este destul de apropiat cu Astra, adica nu e mare diferenta intre ele la pret.. Mie unul mi s-au parut materialele de la Corsa mai bune decat cele de pe Astra , dar nu pot spune ca e un lucru care ma deranjeaza prea mult....
206 a picat cand am aflat ca intretinerea unui Peugeot si piesele sunt scumpe.
Cred ca ar mai trebui sa vad si Ibitza la fata locului....
Din pacate Solenta nu se mai livreaza, adica singura varianta de backup a ramas Logan...
Deci cred ca in cursa au mai ramas Astra, Ibitza, Corsa si Logan....asta daca voi reusi pana la urma sa strang banii de avans , daca nu, cred ca voi mai astepta cateva luni de zile

Alex, pe unde stai? Ca as dori si eu sa vad masinuta ta daca se poate...poate ma faci si pe mine o plimbare?

Tupac is offline    Reply With Quote