|
Yey pot sami pun UPC kakare mare... mere semi acceptabil si plates 14.5 euro + tva pe linie de 128 sa fiu daca mai intzeleg ceva,cand o sa am un net la care makar sa pot sa ma jok pe serverele rom nam pretentii de alea straine... pana la urma raman tot la netu din reteua de cartier.... ii cam acelasi lucru ca upc-u numa ca pe asta chair nu ma pot juka nik dar mere dl intre 10-30k/sec numa daca nar fi pingu si dau 400k/luna si decat sa dau la upc aprox 700k si sa am 128 mai bine nu si cu mare bulan sa ma pot juka ceva.... iar cand se mai umple de abonatzi la ei... is de unde am plekat MODEM amarat. Sincer numa rds-u mi se pare si vad ca paote oferii un ping k-lumea cat de cat pe reteua noua asta si un dl acceptabil ca poti juka ceva si la un pret acceptabil si sa nu uitam telefonia care mi se pare bestiala fatza de romtelecom, si cred ca o sa prinda la clientzii tineri, pe scurt habar nam ce sa zic is total ametit de ce se intampla in tm de 5 ani... am mai uitat de astral daca nu se adapteaza parerea mea o sa disapra din tm, cui taote ca mere netu acceptabil si la ei, pingu ii ok cat de cat
|