View Single Post
Old 12-01-2005, 17:01   #1058 (permalink)
Magnum
senior intruder

Merci frumos flafi pt numere, le-am si notat de pe acum in caz ca o sa am nevoie.

Deci, ati dat de "pamant" cu isepisti de cartier? Sincer sa fiu, imi place la nebunie cum joaca RDS in ultimul timp, cel putin pe plan local... insa: daca in general sunt total de accord cu ce spui si asa ar fi si normal ar fi totusi cateva mici probleme. Si anume, inca mai sunt prea multe zone unde nu aveti acoperire si aici ma refer si la upc. Pana atunci astia mici vor exista si e chiar bine ca rezista pt mai este multa lume care isi da viatza pe dial-up. Parerea mea este ca poate v-ati grabit prea tare sa luati semnalul la toti. Daca o faceati doar in zonele unde sunteti si voi, e absolut normal. Apropo, astral nu este/era tovarasul vostru de lupta/alianta?

flafi, stiu foarte bine ca nu se prea discuta asa ceva in public, insa totusi...macar neoficial or smth, cand intrati cu semnal catv si in zonele upc? Sincer, nu va pot intelege. Pactul de neagresiune a fost facut pe vremea analog-quadral. Acuma sunt alte timpuri, alte cerintze iar nici voi nu sunteti coate goale. Ce se intampla daca rupeti unulateral pactul cu upc? Crezi ca o sa vina ei sa va taie cablurile? Eu cred ca si upc s-a maturizat si asa ceva nu ii mai sta in fire. Dati mana fratzilor, beti un suc impreuna si dati drumul la libera concurenta... cel mai bun sa castige. Pt ca asa o sa avem si noi numai de castigat.

Magnum is offline    Reply With Quote