View Single Post
Old 12-01-2005, 20:26   #8 (permalink)
Inger Ingeras
Registered User

Inger Ingeras's Avatar

Quote:
Originally Posted by szebah
Nu-s care e cel mai tare pet, dar eu am un OWL care m-a servit foarte bine pana acum! O singura intrebare! Cum il invat skiluri? Serios nu stiu nici nu m-am interesat despre asta pana acum!
Hai sa zicem ca dai Tame la un urs. Te duci cu el la Pet Trainer si cand dai ''Train me in the ways of the beast'' o sa observi ca poti invata de la el ''Claw''. Mai departe lasi ursu la Stables sau ii dai Abandon si te duci sa dai Tame la o pisica. O duci si pe asta la Pet Trainer si cand dai ''Train...'' o sa observi ca a mai aparut ''Cower''. Inveti si skillu asta.

In sfarsit intri la Skillurile de Beastmastery ale Hunter-ului si cauti icon-ul ala care seamana cu o prastie si ii zice ''Train Pet''. Acolo or sa-ti apara toate skillurile pe care le-ai invatat pana in momentul ala [in cazul nostru Claw, Cower si Growl care e din oficiu] si cate skill points are nevoie pet-ul tau ca sa-l inveti manevrele alea [pet-ul castiga skill points pe masura ce acumuleaza XP si creste in lvl].

Daca totul e ok, in cele din urma o sa ai o mâtza care stie Cower, Claw si Growl. Iti recomand sa experimentezi mai departe si cu alte animale, ca sa vezi ce skill-uri mai inveti de la ele.

Spor la vanatoare !!!

Inger Ingeras is offline    Reply With Quote