Quote:
|
Originally Posted by szebah Nu-s care e cel mai tare pet, dar eu am un OWL care m-a servit foarte bine pana acum! O singura intrebare! Cum il invat skiluri? Serios nu stiu nici nu m-am interesat despre asta pana acum! |
Hai sa zicem ca dai Tame la un urs. Te duci cu el la Pet Trainer si cand dai ''Train me in the ways of the beast'' o sa observi ca poti invata de la el ''Claw''. Mai departe lasi ursu la Stables sau ii dai Abandon si te duci sa dai Tame la o pisica. O duci si pe asta la Pet Trainer si cand dai ''Train...'' o sa observi ca a mai aparut ''Cower''. Inveti si skillu asta.
In sfarsit intri la Skillurile de Beastmastery ale Hunter-ului si cauti icon-ul ala care seamana cu o prastie si ii zice ''Train Pet''. Acolo or sa-ti apara toate skillurile pe care le-ai invatat pana in momentul ala [in cazul nostru Claw, Cower si Growl care e din oficiu] si cate skill points are nevoie pet-ul tau ca sa-l inveti manevrele alea [pet-ul castiga skill points pe masura ce acumuleaza XP si creste in lvl].
Daca totul e ok, in cele din urma o sa ai o mâtza care stie Cower, Claw si Growl. Iti recomand sa experimentezi mai departe si cu alte animale, ca sa vezi ce skill-uri mai inveti de la ele.
Spor la vanatoare !!!