Quote:
|
Originally Posted by szebah Scriu repede ca trebuie sa plec de la birou!
Am un hunter (elf). Eu zic ca daca te dezvolti 100% sniper pierzi timp cand in acelasi timp poti sa imi dezvolti si melee (si care dupa parerea este destul de folositor). Asa am mers pana acum. Trag cateva de focuri cu arcul si imediat trec pe melee!
O sa imi fac si eu un caracter pe eredar ca vad ca este guilda acolo. Ar fi pacat sa nu fiu si eu.
Mai multe comentarii cand ajung la noapte acasa! si cu raspunsuri la celelalte! |
Impresiile mele:
Melee ~= 0 (cel putin la PvP scopul este scapi de melee si sa intri in 'range').
Dmg ranged nu se compara cu cel melee care nu poate avea decat functia de finish. Talentele evident se investesc in marksmanship. Survival vine secundar (improved wing clip, dodge bonus, chance to hit, detterance si poate inca ceva pe-acolo la alegere).
Nu uitati sa folositi feign death, cel mai tare skiill de pierdut aggro (e.g. daca ai dat dmg prea mare si petul astfel pierde mobu care vine spre tine, mai degraba dai feign death decat sa-l iei la melee).
Pana baga sageti crafted sau macar superioare, gun-urile ruleaza, mai ales dupa ce poti pune gloantele de 17.5 dps (fata de 13 dps: maximum de la jagged arrow).
Obiectele nu trebuie sa aiba decat agility si stamina, restul stats-urilor sunt nesemnificative (ma refer doar la stats-urile primare, nu la bonusurile speciale e.g. chance to crit etc.).
Pet: King Bangalash (lvl 43 elite din stranglethron vale) are caracteristicile normale ale unei pisici (dps mare, armura mica si hp mici) dar are in plus o viteza fantastica. Sfaturi pentru tame: folositi freeze trap.