Eu mi-am luat (defapt tata mi-a cumparat) un Opel Astra din 2002, scurta (5 usi), motor 1.7dti 75 cai putere, dotari Selection (jante, proiectoare, cass+telefon inclus, electric fata si alte detalii). A ajuns la 8500 euro aici final inmatriculata cu toate taxele. Sunt f. multumit de masina.
Legat de optiunea ta pot sa ma pronunt legat de:
1. Stabilitate f. buna la viteze mari (150-180 km/h) si in curbe luate in forta.
2. Suspensii acceptabile in gropi tinand cont ca in acelasi timp de 1, in sensul ca nu se compara cu suspensiile unui passat 2003 la mersul prin gropi, insa is mai bune decat la 307 de exemplu.
3. Zgomot mare al vantului la viteze f. mari de peste 150 km/h datorate dupa parerea unora de forma oglinzilor retrovizoare (unii au probat cu ele pliate si cica a scazut sensibil zgomotul de la vant, eu nu am probat pt. ca merg f.f. rar cu viteze asa de mari).
4. Spatiu interior multumitor (eu am 1.78 inaltime, 100 kg si este loc si in spatele meu pentru picioarele pasagerilor), spatiu in portbagaj multumitor in varianta scurta (incap bagaje suficiente, dar nu exagerat cum e la espero unde bagi toata casa).
Daca pot sa te mai ajut cu ceva legat de impresiile mele despre masina (comparatiile le fac fata de masinile pe care le am/avut/au prieteni buni ai mei: Vectra '92 1.8i, Espero '96 1.5 dohc, Passat 2003 1.9TDI, Fabia 2001 1.9TDI)
Iti recoman deasemeni sa dai un ochi pe
www.autoshow.ro/forum pt. ca acolo sunt f. multe discutii ale multor oameni aflati in situatia ta. Ca forum despre Opel poti sa te uiti pe
www.clubopel.com, insa sa nu te sperii ca is multi cu probleme acolo, asta e scopul forumului, si pe pejo.ro e aceeasi situatie, chiar mai de speriat la pejo, sunt mai multe probleme si mai grave.