View Single Post
Old 14-01-2005, 03:03   #4
EvilGod
Registered User

EvilGod's Avatar

WoW Characters
lvl 60 orc warlock here

1. daca suntetzi la inceput, reroll. blizzard tocmai a facut immune la banish / fear / enslave 75% din demoni / elementals. Asta pe langa partea cu 10 debuffs on mobs, buguri pe la spelluri si talenturi si altele.
detalii aici : http://forums.worldofwarcraft.com/th...l&T=792210&P=1

2. dark pact e overrated. nu e asha de grozav.
eu am mers pe shadow mastery 5/5 (btw, skillul 4 e bushit si scade damage-ul in loc sa-l creasca, asha ca bagatzi direct 2 puncte pana la 5) si ruin 1/1. am 18-22 chance to crit, shadowbolt face crituri pana la 1700 de la 500 default.
din pacate in buildul asta nu e loc de Demonic Embrace.

3. eu am mers pe tailoring / engineering. stiu ca e mai greu eng fara mining dar ma descurc. recomand tailoring / mining sau skinning pana la lvl 60 si apoi lasi skinning/mining si iei eng.

4. n-am inca infernal grimoire, dar am curse of doom = doomguard.
e nice, are aoe stomp si rain of fire, are cripple si dispel magic, dar scapa complet RANDOM de sub control. nu conteaza ca e primul enslave sau la 50-lea. poate scapa dupa 10 secs sau dupa 5 min fix. apoi e si bugul cu el devenind friendly si disparand dupa ce te-ai chinuit 15-30 min sa-l sumonezi, nu potzi intra intr-o instanta cu el, etc.
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote