I'm back. Now sit back and enjoy
Incercand sa ma scutesc de un drum pana la sediul lor, am zis sa incerc la punctul RCS RDS din Marasti (deh, it's across teh street from me

)
M-a uimit amabilitatea angajatei cu care am stat de vorba. Mi-a spus din start ca nu poate rezolva problema si ca va trebui sa fac o vizita la sediu dar s-a oferit sa afle de ce am fost facturat mai mult decat trebuia.
Totul frumos si bine, pana cand a picat net-ul

. That was fun
M-a uimit faptul ca a incercat la toate compurile sa vada daca merge netu. Primeste nota 10 de la mine
Ok, so am zis sa ma indrept intai spre o casierie UPC sa platesc abonamentul la TV. Dupa ce mi s-a spus cat am de plata s-a gasit o batranica sa se lege de mine ca de ce platesc mai putin decat ea. Raspunsul "ca-s shmecher" cred ca a linistit-o
Si asa ajung la sediu. Forfota mare, toti urlau in gura mare ca vor net... etc
Dupa vreo 15 min s-a rezolvat problema cu factura si a fost emisa una noua. Thumbs up. De remarcat si schimbarea atitudinii angajatelor. Mi s-au parut mult mai friendly decat cu alte ocazii.
And now, some other news :
1. Pentru a va scuti de un drum inutil la punctul RCS & RDS din Marasti va pot spune ca facturile se vor putea plati aici "in luna februarie, speram".
2. In curand se va trece pe DHCP.
3. Nu prea sunt sperante sa avem semnal TV RCS prea curand. Nu mai agitati apele.
P.s. : upcs esti cleptoman ?