View Single Post
Old 17-01-2005, 01:09   #1145 (permalink)
Magnum
senior intruder

Slasher, poate nu o sa ma crezi, insa nu sunt inca client RDS, am doar un nenorocit de contract semnat cu ei, deci nu stiu cum merge netul lor. Sa nu mai zic ca eu am fost unul din cei mai indarjitzi fani ai upc. Si asta poate si din cauza ca am lucrat cativa ani la o firma unde avem business net de la RDS si care a fost mai mult o batjocura decat net de calitate. Astfel in 2k cand am auzit ca nalog a fost preluat de upc si ca ion cativa ani o sa urmeze sa beneficiem de telefonie si net de calitate promis de upc... am simtit cum ma ia lesinul. De placere. Acum ii urasc! Firma de kkt, niste nenorociti. Si cu toate astea voi vreti sa-mi spuneti ca upc e firma serioasa?! Fuck them!

PS: Tragand suturi in bile la upc sper sa ii enervez. Evident ca ei in nesimtirea lor ... singura problema este daca eu scriu corect dpdv gramatical, vezi cazul Hawkie. De upcsport nu mai vorbesc. In schimb @ze other side, cat de cat mai exista un flafi si un sizan... care din cand in cand mai schimba o vorba cu noi, poolimea...

Magnum is offline    Reply With Quote