|
Flame pt ca lumea se concentreaza doar pe o singura propozitie. De aici trag concluzia ca lumea este interesata mai mult de un flame decat de restul. Legat de upc, va place cand ne place, dar ce se intampla cand nu ne place? Ce optiuni avem decat sa ramanem fara catv? Si daca facem galagie, suntem catalogati ca rautaciosi, piromani, va retrageti in carapace si gata. Ori nu cred ca asta ar fi atitudinea potrivita.
Si inca ceva... daca crezi tu Hawkie ca mi-e atat de indiferent upc-ul, crezi ca m-as mai agita atat? In caz ca nu este evident, militez pt o concurenta puternica si dreapta. As vrea sa va scot din amorteala asta in care va complaceti. Chiar nu e posibil ca voi de aici sa faceti presiuni la conducere? Credeti ca ramaneti fara job daca ii trageti un pic de maneca pe cei de afara? Mi-ar place sa vad un fight-back serios din partea voastra, ca o dati si voi naibi de zonari si veniti pe piata cu o contra oferta respectabila. Voi vreti respect general fara sa faceti si ceva pt a o obtine.
|