TOt vad ca UPC-ul are net peste tot prin timisoara, in special in zona take ionescu, hai sa fim seriosi, vorbiti cu faptele in mana

eu stau in spatele blocurilor de pe take ionescu care au UPCnet tot la bloc si ete na nu pot sa-mi bag net de la UPC, in leg cu calitatea si timpul de instalare de la UPC si RDS, pai una e sa ai 3 sau 4 pe zi si alta sa ai sute de cereri, una e sa ai 200 de clienti si alta e sa ai cu miile

sa vedem numai cum o sa mearga UPC cand vor avea un nr de clienti egal cu cel al RDS'ului, poate va merge mai bine dar probabil va fi la fel, si netul de la RDS merge la 256kbps in extern noaptea pe la 3

cat despre UPC, ce sa zic marea firma europeana care e in orasul asta de nu stiu cati ani si acum dau net la cateva blocuri si hop merge netul peste 128kbps, asa si eu daca intru acum pe dial-up la xnet imi merge si la 5 sau 6 KB, de ce? pentru ca nu intra nimeni altcineva, dar de catv-ul de la UPC nu ziceti nimic, pai in timisoara cel putin au cele mai mari preturi din tara, mergeti la RDS sau la oricare alta firma din romania sa vedeti ce preturi au acolo si o sa va schimbati parerea in legatura cu UPC, sa nu mai vorbesc acum cum a facut UPC trecerea de la dolar sau euro sau alte grozavii cu marirea tarifelor, de unde stiti ca nu vor continua pe aceeasi linie cu netul? la rds tarifele la net au ramas aceleasi de cand ma stiu doar ca ce primesti in banii aia s-a dublat de vreo 2 ori in nici un an, si rds-ul sufera si rdsul are serviciu tehnic slab, astepti de iti vine acru cu instalarea, primesti factura cu 1 zi inainte de termenul de plata...dar toata furia asta impotriva rds, nu isi are rostul...tot timpul trebuie sa existe o conspiratie internationala in care e implicat nastase si extraterestrii si in care probabil e si rdsul implicat

multi vin si zic ca merge netul de la rds execrabil pica samd, pai uite aici in arad, am avut computerul deschis 6 zile in care nu am avut nici o problema, toate legendele astea urbane

in care daca o cucuvea se pune pe cablul rds si nu mai poti vorbi la telefon cu bunica din italia sau ca vine ploaia si nu mai pot unii downloada porcarii de pe dc++ sau juca CS sunt probabil inventate de pusti si persoane frustrate si plictisite