Astra Classic II se face in Polonia, asta stiu sigur. Dar parca tot e mulltt mai bine decat Turcia

Da, asa e, Astra e mai spartan, Megane e mai misto clar (imi place foarte mult, si forma si tot la el), dar nu vreau sa imi iau masina cu probleme, asta este un criteriu esential! Eu am foarte mare grija de masina, deci orice masina as lua, e ok din acest punct de vedere

Nu iau masina sa o schimb dupa 4 ani, probabil ca o voi tine mult mai mult, deci tre sa fie foarte fiabila...
Oricum, va conta foarte mult si ce promotii vor fi la momentul cand voi avea banii, ca degeaba e acum promotie la Megane ca expira la sf lui februarie parca...
O sa iau in considerare probabil si o Corsa....btw, ce parerea aveti de masinuta asta? Mie mi s-a parut super marfa, destul de spatioasa pt cat de mica este, finisaje foarte bune (mai bune clar decat Astra Classic..

), etc...dar nu stiu cum sta la fiabilitate. La Corsa,cu putin noroc as putea tinti spre un motor 1.3 diesel, 70CP, foarte tentant..o sa ma interesez insa si cat costa reviziile

In rest....Getz ala...hmm...parca ajunge tot pe acolo la bani si parca e prea mititica, mai bine iau Corsa, imi place mai mult...