View Single Post
Old 27-01-2005, 14:27   #58 (permalink)
Tupac

Tupac's Avatar

Deci masina o voi lua in leasing, nu imi permit sa o iau cu banii jos sau sa iau ceva second! Vorbeam de Astra Classic II care este produsa in Polonia, restul nu stiu.
Si oricum, normal ca si eu tot varianta in 5 usi o vreau, pare mai sportiva si mai tinereasca
Pe mine ma intereseaza in primul rand sa stiu evenutualele probleme de fiabiliate la aceste masini, si aici din cate am aflat pana acum Astra sta f bine, cica nu are probleme de nici un fel...de Corsa intrebam, pt ca nu stiu cum sta la acest capitol..., e cumva mai firava?
Neconectatule , te felicit si sa o stapanesti sanatos , e o masina frumoasa (desi mie la Megane imi place mai mult varianta aia cu 5 usi ), dar vaii.. , cati bani dai pe ea man...nu stiu, nu vreau sa te intristez, dar parca e prea mult pt un Renault man...La banii astia aveai si alte variante care s-ar putea sa fie si mai fiabile (noul Astra, Skoda Octavia II, Seat Leon poate, Bora daca o mai fi promotia, Citroen C4 sau C5...), e drept poate nu la toate reuseai sa iei motorina, dar hmm...oare nu era mai bine, man?

Tupac is offline    Reply With Quote