|
Oricum ar fi, comanda s-a facut azi, iar pe 2 feb masina ajunge in bucuresti, fiind livrata ulterior in c-ta.
Pana la urma am luat varianta Megane Sedan Confort Privilege 1,5dCi de 80 CP (oare am gresit ca nu am luat varianta de 100 CP?). Dotari are o pagina intreaga... in plus modelul pe care l-am ales din stoc mai are urmatoarele extra-optiuni: vopsea negru metalizat care se asorteaza cu geamuri cu tenta (negre), control dinamic al traiectoriei ESP+ sistem antipatinaj ASR, oglinzi retrovizoare rabatabile electric, aer conditionat cu reglare automata, scaune cu incalzire... tapiterie piele+material textil si bineinteles jentile de 16" din aluminiu (ultimele 2 sunt incluse in pachetul privilege). Mi se pare atat de dotata masina... mi-e frica doar de fiabilitate. Consum foarte mic... designul mi se pare foarte reusit, pentru mine e cu adevarat o masina de vis, pe de-asupra noua... A ajuns tot la 16 000 euro DDP cu reducerea de 800 de euro. Acuma faptul este implinit! Sper sa am norocul de partea mea si sa nimeresc o masina de care sa-mi aduc aminte cu mare placere pe viitor.
Garantia este cam mica... 2 ani sau 100 000 Km (ar fi fost frumos 3 ani), se ia in considerare prima dintre cele atinse.
Full CASCO aprox 750 euro/an.
Pentru alte detalii, acum ca sunt relativ in tema, va stau la dispozitie.
Last edited by UNCONNECT3D; 27-01-2005 at 16:09..
|